Side Bar

Side Bar

USTVARJAMO PRILOŽNOSTI

//USTVARJAMO PRILOŽNOSTI

Gospodarsko razstavišče, 23. in  24. januar 2019

  • svetovni trendi organizacije dogodkov
  • najboljše prakse in znanje
  • nove poslovne priložnosti

Kolikorat ste se pred organizacijo dogodka spraševali, zakaj, kako in kje se lotiti organizacije. Na poslovni borzi vam ponujamo odgovore na vprašanja:

KJE – iskanje ustreznega prostora utegne biti zamudno. Na Conventi boste osebno spoznali preko 120 najboljših ponudnikov iz regije. To vam bomo omogočili preko sistema za vnaprejšnje sklepanje sestankov, s pomočjo katerega smo v desetih letih izvedli že 26.912 sestankov

KAKO načrtovati, voditi, koordinirati dogodke, izpeljati logistiko, nadzorovati projekt, doseči ROI in uspešno upravljati tveganja na projektu, zagotoviti uspešen marketing in še več boste spoznali skozi številne primere dobrih praks v Conventa Trend baru, na predavanjih in delavnicah.

 

Če boste prišli na Convento, boste investirali svoj čas in čas vašega podjetja. Lahko vam zagotovimo, da bo vas čas povrnjen skozi številne ideje in nove kontakte, ki jih ne morete dobiti drugje, kot na Conventi!

Na Conventi se trudimo preseči vaša pričakovanja. Vabimo vas, da se kot  organizator dogodkov pridružite projektu in se prijavite kot vabljeni gost. E-prijavnica.

INFORMACIJE IN PRIJAVA
arhiva2020.conventa.si
T: 01 430 51 03
E: natalija@conventa.info